Holbæk Bymidte: Et Mekka for Bilentusiaster i Alle Aldre

Holbæk Bymidte forvandles til et sandt paradis for bilentusiaster i alle aldre, når en festlig dag fyldt med bilglæde og familiehygge indtager gaderne. Fra spritnye modeller til klassiske veteranbiler og unikke køretøjer vil byen summe af liv og aktivitet. Her er et kig på, hvad du kan forvente af denne spændende begivenhed:

Opdag De Nyeste Bilmodeller:
På Ahlgade kan du dykke ned i de seneste bilmodeller fra Holbæks bilforhandlere. Få et eksklusivt indblik i bilverdenens nyeste trends og innovationer og lad dig inspirere til din næste køretøjsinvestering.

Veteran- og Specialkøretøjer:
Gaderne Smedelundsgade og Labæk bliver forvandlet til et paradis for bilentusiaster, når en imponerende samling af veteran- og specialkøretøjer indtager scenen. Gør dig klar til et imponerende Corvette-optog, hvor op til 50 af disse ikoniske biler i alle regnbuens farver vil være på udstilling.

Sjov for De Små:
Børnene kan også se frem til en dag fyldt med sjov og aktiviteter. Specielle områder med hoppeborge, popcorn, candyfloss og meget mere vil sørge for, at de små også får en uforglemmelig oplevelse.

Tag en Tur med Bytoget:
Hele familien kan hoppe på Danmarks mest charmerende bytog og nyde en tur i bymidten. Toget kører i fast rute og stopper ved forskellige spændende steder, såsom torvet, Ahlgade, Smedelundsgade ved Meny og Nygade ved Vestergade.

Mød Ordensmagten:
Få en unik mulighed for at møde politiet og se deres imponerende patruljevogne, motorcykler, og endda en patruljebåd. Vestsjællands Frivillige Beredskab vil også være til stede med brandsprøjter og mindre brandbiler. Du kan også udforske Flyvehjemmeværnets univers med deres ADR køretøj, kikkertleg, konkurrencer og meget mere. Og ikke mindst, mød en hundefører med sin firbenede ven og få muligheden for at hilse på den.

Butikker og Cafeer Åbne:
Alle byens butikker og cafeer vil være åbne og ser frem til at byde dig velkommen til en skøn og travl dag i bymidten. Så gør dig klar til at nyde både bilglæde og en god kop kaffe under denne fantastiske begivenhed.

Hold øje med løbende opdateringer af aktiviteter og lad dig fortrylle af Holbæk Bymidtes festlige atmosfære.