Tour de Glostrup: En Sjov Cykeldag for Hele Familien

På den smukke forårsmorgen den 6. april kl. 11:00 åbner Tour de Glostrup dørene for børn i alderen 3-15 år til en dag fyldt med cykelløb og sjove aktiviteter. Dette event er en fantastisk mulighed for familier at nyde en aktiv dag sammen og skabe minder for livet.

Cykelløb for Alle Aldre

Tour de Glostrup tilbyder noget for enhver alder og færdighedsniveau. Med forskellige distancer og starttider er der plads til alle på den skærmede rute, der strækker sig over cirka 500 meter. Her er en oversigt over distancerne og starttidspunkterne:

  • 3-4 år: En behagelig 500 meter lang rute, der starter kl. 11:00.
  • 5-7 år: En længere tur på 1500 meter, der starter kl. 11:30.
  • 8-10 år: En udfordrende 2500 meter lang rute, der starter kl. 12:00.
  • 11-15 år: Den længste distance på 4000 meter, der starter kl. 12:30.

Familien opfordres til at heppe på deltagerne langs ruten og støtte dem i deres cykelløbseventyr. Børn i aldersgruppen 3-4 år kan endda starte på løbecykler, mens forældre er velkomne til at følge med til fods eller på cykel.

Aktiviteter og Præmier

Udover cykelløbet vil der være masser af sjove aktiviteter på Glostrup Torv fra kl. 10:00 til 13:00. Børnene får mulighed for at lære om hverdagsheltene og endda prøve at sidde i en ægte ambulance. Alle tilmeldte børn får et startnummer samt en lækker goodiebag med diplom og snacks. Der vil også være spændende præmier til de hurtigste drenge og piger.

Praktisk Info

Deltagelse i Tour de Glostrup koster kun 50 kroner pr. barn, plus et administrationsgebyr på 12,00 kr. Det er vigtigt at bemærke, at deltagerne cykler på eget ansvar og at det er obligatorisk at bære cykelhjelm. Der er en begrænset plads til 200 deltagere (50 i hver aldersgruppe), men der vil være mulighed for eftertilmelding på dagen, så længe der er ledige pladser.

Glostrup Torv åbner kl. 10:00, hvor det er muligt at prøvekøre ruten indtil kl. 10:30. Så sæt kryds i kalenderen, tag cykelhjelmen på, og vær klar til en sjov dag med Tour de Glostrup!

Skulle du have foto der fra og vil del dem med os her på semed.dk kan i mail dem til
tipos@semed.dk

Drone Foto: glostrupshoppingcenter.dk
Drone Foto: glostrupshoppingcenter.dk