Mød Hverdagens Helte: En Dag med Glostrup Politiet

Glostrup Torv bliver denne weekend vært for en særlig begivenhed, hvor lokale borgere får chancen for at møde og hilse på nogle af deres lokale helte: politibetjentene Medi og Karsten. Arrangementet, der løber fra kl. 10 til 14, vil også præsentere en spændende mulighed for at lære mere om den vitale rolle, civil forebyggelse spiller i vores samfund, med Gökhan, en af områdets civil forebyggere.

Mødet med Flinke Politibetjente

Medi og Karsten er ikke kun betjente, de er også en del af lokalsamfundet. Denne lørdag inviterer de ind til en uformel snak om deres arbejde, udfordringer og de glæder, de oplever ved at tjene samfundet. Du kan også få et tæt kig på deres imponerende politibil, deres trofaste følgesvend, der hjælper dem med at holde byen sikker.

Civil Forebyggelse: Et Vigtigt Skridt mod Sikkerhed

Gökhan, en af Glostrups dedikerede civil forebyggere, vil være til stede for at dele indsigt i, hvordan forebyggelse spiller en afgørende rolle i opretholdelsen af lokalsamfundets sikkerhed. Fra at skabe forbindelser til at identificere potentielle risici og støtte i samfundsudvikling, vil Gökhan demonstrere, hvordan civil forebyggelse komplementerer politiets indsats.

En Mulighed for Samfundets Støtte

Arrangementet er ikke kun en chance for at møde nogle af vores hverdagens helte, men også for at vise støtte og anerkendelse for deres dedikation og mod. Børn, naboer og venner opfordres til at deltage og vise deres taknemmelighed for de personer, der arbejder hårdt for at sikre vores tryghed hver dag.

Bemærk Venligst

Selvom Medi, Karsten og Gökhan ser frem til at tilbringe tid med lokalsamfundet, er det vigtigt at bemærke, at de er professionelle, der er på vagt for vores sikkerhed. Hvis deres hjælp bliver nødvendig andetsteds under arrangementet, kan de blive nødt til at forlade med blink på bilen for at imødegå en nødsituation.

Kom og vær en del af denne særlige dag på Glostrup Torv og støt vores hverdagens helte, der arbejder utrætteligt for vores sikkerhed og trivsel. Vi ses der!
Den 28 Apr