Kom og byt dine Pokémon kort på Pokémon dag i Medborgerhuset!

Den spændende verden af Pokémon er ved at tage form i Medborgerhusets café denne lørdag, den 20. april, hvor Pokémon dag løber af stablen. Arrangementet, der er åbent for både børn og deres voksne, er en fantastisk mulighed for at dykke ned i Pokémon-universet og måske endda opdage nogle skjulte skatte i form af Pokémon kort.

Ekspertise og underholdning mødes, når en erfaren repræsentant fra Hydra Events guider deltagerne gennem forskellige aspekter af Pokémon kort-verdenen. Fra at lære at vurdere kortenes værdi og autenticitet til at forstå kortenes tilstand og endda at mestre kunsten at spille med dem, er der masser at lære for alle, der har en passion for Pokémon.

Det mest spændende ved dagen er selvfølgelig muligheden for at bytte Pokémon kort med andre entusiaster. Både deltagere og Bettina fra Hydra Events vil være til stede og klar til at handle og dele deres egen samling af kort. Det er en enestående mulighed for at udvide sin samling og måske finde nogle nye yndlingskort.

Arrangementet henvender sig især til børn i alderen 8-12 år og deres voksne, men alle Pokémon-elskere er velkomne til at deltage. Der kræves ingen billet til at deltage, så det er bare at møde op og være klar til en dag fyldt med sjov og spænding.

Men Pokémon dag er ikke det eneste, der sker i Medborgerhuset denne lørdag. Mens børnene hygger sig i caféen med deres Pokémon kort, har de voksne mulighed for at snuse rundt på det tilhørende ‘Tøjbyttemarked’ i Medborgerhusets ‘Store Sal’. Så uanset om du er til Pokémon eller tøjbytte, er der noget for enhver smag denne lørdag i Medborgerhuset.

Så sæt kryds i kalenderen og tag familien med til en dag fyldt med Pokémon, bytte og sjov!
Den 20 Apr kl 10 – 13:00