Elbil Tour 24: Udforsk Fremtidens Køretøjer i CITY2, Taastrup


På jagt efter den næste generation af bæredygtige køretøjer? Så er Elbil Tour 2024 stedet, du skal være! Velkommen til Danmarks største landsdækkende elbiltur, hvor spændende muligheder møder begejstrede bilentusiaster. Lad os dykke ned i, hvad du kan forvente af dette års arrangement.

Detaljer:

  • Hvornår: 20. 21 April 2024
  • Hvor: CITY2, Taastrup

Opdag Fremtidens Biler: Elbil Tour 24 præsenterer et imponerende udvalg af topproducenter og eksperter inden for elbiler, opladning, service, udstyr og grøn energi. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for elbilens verden, vil du finde en værdifuld indsigt og inspiration her.

Eksklusiv Indsigt: Få adgang til branchens bedste eksperter og bliv klædt på til fremtidens kørsel med de seneste nyheder og løsninger inden for bæredygtig transport. Fra banebrydende teknologi til innovative kørselskoncepter – her er det hele.

Familievenlige Aktiviteter: Med sjove aktiviteter for hele familien garanterer Elbil Tour 24 smil og spænding. Uanset om det er børnene, der udforsker elbilerne eller de voksne, der får en snak med eksperterne, er der noget for enhver smag.

Prøv Din Drømmebil: Book allerede nu din prøvetur i en Xpeng, BYD, Volvo eller Tesla, og mærk kraften bag rattet. Uanset om du er til en kraftfuld køreoplevelse eller en mere miljøvenlig løsning, kan du på dagen opleve og prøve flere af de mest populære modeller og finde dit perfekte match!

Sæt Kryds i Kalenderen: Glem ikke at sætte kryds i kalenderen og deltage i Elbil Tour den 20. April i CITY2, Taastrup. Det bliver en dag fyldt med spænding, innovation og masser af bilkærlighed!

Kom og vær en del af fremtidens køretøjer – vi ses på Elbil Tour 24