Kom og Mød Toby og Få En Gratis Flødebolle!

Denne lørdag, den 23. marts, har du en enestående mulighed for at møde vores elskede maskot, Toby, og få en uforglemmelig oplevelse sammen med dine nærmeste. Toby vil være at finde ved åbningen af Hoppeland kl. 10, og senere på dagen, kl. 12, vil han glæde 200 heldige besøgende med gratis flødeboller på Torvet. Det er en begivenhed, du ikke vil gå glip af!

Toby, med sit charmerende og livlige væsen, vil sprede glæde og smil til alle, der møder ham. Tag din familie og venner med og deltag i festlighederne, når Toby officielt indvier Hoppelandet med sin tilstedeværelse. Det bliver en fantastisk mulighed for at tage billeder, få autografer og skabe minder for livet.

Og som om det ikke var nok, vil Toby forkæle 200 heldige besøgende med gratis flødeboller på Torvet kl. 12. Det er en sjov og lækker overraskelse, der vil gøre dagen endnu mere speciel for alle tilstedeværende.

Så sæt kryds i kalenderen og vær med til at fejre denne særlige dag med Toby. Uanset om du er ung eller gammel, vil Toby og hans gratis flødeboller helt sikkert sprede glæde og skabe uforglemmelige øjeblikke for alle.

Vi glæder os til at se dig til en dag fyldt med sjov, latter og lækre flødeboller sammen med Toby! Ses vi?