Festlig Fastelavnsevent med Hr. Skæg på Glostrup Torv!


Gør dig klar til en festlig søndag fuld af sjov og eventyr, når vi inviterer dig, dine børn og den indre barnlige sjæl til en fantastisk fastelavnsevent på Glostrup Torv. Og hvem kunne være en bedre vært end ingen ringere end Hr. Skæg, den charmerende og elskede vært fra Ramasjang!

Hr. Skæg – En Værtslegende fra Ramasjang

Hr. Skæg har fortryllet børn og voksne i over et årti med sin unikke kombination af nysgerrighed, fantasi og uimodståelige sange. Nu har du muligheden for at opleve ham live, når han styrer begivenhederne på Glostrup Torv.

Slå Katten af Tønden – En Tradition i Hr. Skægs Stil

Slå katten af tønden sammen med Hr. Skæg og oplev den klassiske fastelavnstradition på en helt ny og underholdende måde. Der er garanti for grin, spænding og masser af god stemning. Hr. Skæg sørger for, at ingen går glip af sjovet!

Tid og Sted:

  • Dato: Søndag den 11/2
  • Tid: Kl. 11-14
  • Sted: Glostrup Torv

Sjove Sange og Godt Selskab

Udover katten af tønden vil der være masser af muligheder for at synge med til Hr. Skægs sjove sange, danse og skabe uforglemmelige minder sammen med familie og venner. Det bliver en dag fyldt med festlige aktiviteter for alle aldre.

Så tag hele familien under armen, klæd jer ud i jeres bedste kostumer og vær med til denne enestående fastelavnsevent på Glostrup Torv. Vi lover en dag fyldt med sjov, latter og magiske øjeblikke, der vil skabe minder for livet. Vi ses der!