Børnehuset Trille-Tumle Slår Dørene Op: En Milepæl i Børnepædagogikken

Hedehusene, 31. januar 2024 – Kl. 15:00

I en festlig begivenhed blev Børnehuset Trille-Tumle officielt indviet den 31. januar kl. 15:00. Den integrerede institution, beliggende i to imponerende pyramideformede bygninger ved siden af den tidligere Hedehusene Skole, repræsenterer en ny æra indenfor børnepasning med en unik tilgang til krop, sanser, og bevægelse.

Børnehuset Trille-Tumle byder børn i alderen 0-6 år velkommen til et pædagogisk eventyr, hvor leg, læring, og udvikling forenes.

Et Samlet Dagtilbud med Fokus på Fællesskab og Ansvar

Børnehuset Trille-Tumle skiller sig ud ved at være et samlet dagtilbud, hvor alle børnene anses som fælles ansvar. De to pyramideformede bygninger rummer hver fire børnegrupper, enten med 12 vuggestuebørn eller 22 børnehavebørn. På sigt vil institutionen differentiere sig som et dedikeret vuggestuehus og et børnehavehus for at imødekomme behovene for hver aldersgruppe.