Oplev Julemagi med Roskilde Garden’s Festlige March i Gaderne

Den traditionsrige og elskede Roskilde Garden indtager Skomagergade og Algade i Roskilde og spreder juleglæde med en festlig march. Den farverige begivenhed finder sted ikke kun én, men to lørdage, nemlig den 2. december og den 9. december, og lover en musikalsk oplevelse af de helt store.

Festlighederne begynder ved Sct. Jørgens Skole kl. 11.00, hvor Roskilde Garden vil starte deres march gennem byens gader. Klædt i deres karakteristiske uniformer og med musikinstrumenter i hånden, vil de skabe en stemning af fest og glæde.

Gennem Skomagergade og Algade vil Roskilde Garden levere velkendte julehits i bedste Garden-stil. Der er noget for alle aldre, og marchen er en oplagt mulighed for at samle familie og venner og opleve den unikke atmosfære, som Roskilde Garden altid formår at skabe.

Selve marchen forventes at tage cirka to timer, og Roskilde Garden vil være tilbage ved Sct. Jørgens Skole kl. 13.00. Undervejs vil de sprede musikalsk glæde, julestemning og måske endda få folk til at danse lidt på fortovene.

Arrangementet er en fantastisk mulighed for at nyde julesæsonen på en anderledes måde og samtidig støtte op om den lokale musiktradition, som Roskilde Garden repræsenterer. Så tag familien, naboerne eller vennerne under armen og oplev Roskilde Garden’s festlige march gennem byens hjerte!

Gå ikke glip af denne unikke chance for at opleve julemagien med Roskilde Garden. lørdag d. 2. december ved Sct. Jørgens Skole kl. 11.00