Magisk Juletoget kører hver weekend i december på Hedelands Veteranbane

Lørdage og søndage i december er noget helt særligt på Hedelands Veteranbane, hvor det charmerende juletog spreder juleglæde på skinnerne. I dag var vi heldige nok til at få en plads ombord på det festligt dekorerede tog, der kørte en 5 km lang rute gennem den smukke vinterlige natur.

Klokken 11:00 skød toget afsted fra stationen med hele 84 glade passagerer om bord. Under hele turen blev vi forkælet med fantastisk udsigt og stemning, der kun kan opleves, når man bevæger sig gennem landskabet på skinner.

Ved endestationen blev vi mødt af en hyggelig julemarked, hvor lokale spejdere tilbød salg af juletræer, og hvor duften af lækker julegløgg og varm kakao fyldte luften. Det var den perfekte måde at afslutte togeturen på og samtidig få styr på juleindkøbene.

En stor tak skal lyde til Hedelands Veteranbane for at åbne dørene for os og lade os være en del af juletoget. Det var en uforglemmelig oplevelse, der satte os i den helt rette julestemning.

Så hvis du endnu ikke har planlagt dine weekendaktiviteter i december, så hop ombord på Hedelands Veteranbane og lad dig tryllebinde af juletoget. Det er en rejse gennem julens magi, du ikke vil gå glip af!
se køreplan
Den 9 Dec kl 11:00