Julemanden spreder juleglæde på Roskilde Havn søndag den 3. december

Søndag den 3. december vil Roskilde Havn blive forvandlet til et magisk juleland, når Julemanden sejler ind med båd for at sprede juleglæde blandt børn og voksne. Alle er inviteret til at deltage i dette festlige arrangement og tage imod den elskede julefigur.

Klokken 13:00 ankommer Julemanden til Roskilde Havn med båd. Han vil være iført den velkendte røde dragt og har selvfølgelig en sæk fuld af lækkerier med til de mange søde børn, der venter spændt på kajen.

Ikke kun Julemanden, men også Julemor vil være til stede for at sprede julestemning og tage imod alle de glade børn. Sammen vil de danne et hyggeligt julehjørne på havnen, hvor alle kan få en snak med de elskede julefigurer og få taget et billede som et minde fra dagen.

Som en ekstra overraskelse vil der blive delt små bøger ud til børnene. Disse bøger er blevet doneret af Sagafjord, og de vil tilføje en ekstra dimension af magi til dagen. Det er en gestus fra Sagafjord for at støtte og glæde de unge læsere og samtidig sprede juleånden.

Hele arrangementet er et initiativ for at skabe en uforglemmelig oplevelse for både børn og voksne. Så tag familien med og kom ned til Roskilde Havn for at deltage i dette festlige juleeventyr, hvor Julemanden og Julemor venter med åbne arme og masser af julegodter. Lad os sammen skabe smil, latter og hyggelige minder på en kold decemberdag
Fotograf: Carsten H