Glædeligt Lucia-optog i City2 med Elever fra Ole Rømer Skolen

Taastrup, den 13. december 2023 – På en smukt julepyntet aften vil elever fra 4. klasse på Ole Rømer Skolen i Taastrup sprede julefryd og skabe en magisk atmosfære ved at deltage i et charmerende Lucia-optog i City2. Begivenheden finder sted den 13. december og begynder kl. 17:30.

Lucia-dagen, også kendt som Lussi-dagen, er en tradition, der fejres i Skandinavien for at ære helgenen Santa Lucia. Den saglige julefryd vil lægge sig som et tykt tæppe over City2, når eleverne går i procession og spreder lyset fra deres smukt dekorerede Lucia-kroner.

Eleverne fra 4. klasse på Ole Rømer Skolen har forberedt sig grundigt og er klar til at dele glæde og julestemning med butiksbesøgende og alle, der deltager i begivenheden. Lucia-optoget vil passere gennem det festligt udsmykkede indkøbscenter, og musikalske toner vil følge elevernes skridt.

“Vi er glade for at kunne være en del af denne smukke tradition og sprede glæde i vores lokale samfund,” udtaler [navn], skoleleder på Ole Rømer Skolen. “Eleverne har arbejdet hårdt på at forberede sig til dette Lucia-optog, og vi ser frem til at skabe en mindeværdig oplevelse for alle, der deltager.”

City2, der allerede er i julestemning med festlig udsmykning, er begejstret for at byde eleverne velkommen og dele i juleglæden. Butiksbesøgende opfordres til at tage del i begivenheden, støtte de unge deltagere og opleve den unikke atmosfære, som Lucia-optoget bringer med sig.

Arrangementet er åbent for offentligheden, og alle er velkomne til at deltage og nyde den festlige stemning, når Ole Rømer Skolens elever spreder lys og glæde i City2 denne særlige aften.