Finalen spilles live i City2

Danmarks bedste EA SPORTSTM FIFA 23-liga relanceres: eSuperliga er tilbage i et nyt format.

Der bliver igen EA SPORTS FIFA-action i verdensklasse på dansk grund, når eSuperliga vender tilbage i et nyt, kortere og mere actionorienteret format. Turneringen afvikles over to weekender – med en online seedningsturnering den 6. maj inden finalestævnet i City2 den 13. maj. Her spiller alle deltagende hold live foran publikum om en præmiepulje på 35.000 kr. og kvalifikation til EA SPORTS FIFA 23 Global Series Play-ins.

Nu kan EA SPORTS FIFA-fans i hele Danmark igen glæde sig til, at eSuperliga snart er at finde på skærmen. Divisionsforeningen, Copenhagen Flames, HyperX, PlayStation og City2 er gået sammen om en relancering af eSuperliga, så EA SPORTS FIFA-scenen i Danmark igen har en stærk national liga, der kan understøtte vores traditionelt stærke internationale position.

I Danmark har vi stolte EA SPORTS FIFA-traditioner, hvor vi med flere FIFAe World Cup-titler og internationale resultater står blandt de mest markante EA SPORTS FIFA-nationer i verden. eSuperligas bedste hold kvalificerer sig til EA SPORTS FIFA 23 Global Series Play-Ins og sikrer dermed dansk deltagelse i de største internationale turneringer.

“Vi glæder os til at afvikle denne sæson af eSuperliga i et nyt format, som vi håber, at EA SPORTS FIFA-fans og -spillere vil tage godt imod. Med en kortere og mere intens afvikling i denne sæson vil vi sætte gang i EA SPORTS FIFA-scenen igen herhjemme og skabe grundlag for, at EA SPORTS FIFA på dansk grund kan fortsætte med at udvikle sig,” siger direktør i Divisionsforeningen, Claus Thomsen.

De deltagende klubber er: Brøndby IF, Esbjerg fB, Viborg FF, FC Nordsjælland, AaB, Randers FC, FC Helsingør, Lyngby BK, Næstved IF og Nykøbing FC. Klubbernes valg af spillere vil løbende blive annonceret op til sæsonstarten.

Video på vej !