Børn kunne blive brandmænd for en dag

Skyd på flammevæggen, lær førstehjælp og mere!
Kender du en, der drømmer om at blive brandmand, eller bare er vild med brandmænd og brandbiler? Lørdag den 27. maj kl. 10.00-13.30 kan dine børn prøve kræfter med, hvad det vil sige at være brandmand! Eventet er for børn op til ca. 15 år.

Vi får besøg af Beredskab 4K’s Ungeenhed, som er unge mennesker, der er tilknyttet Beredskabet som Beredskabskadetter i Greve, Høje-Taastrup, Vallensbæk og Ishøj. Læs mere om Beredskab 4K’s Ungeenhed her.

På de 4 stationer på Torvet og udendørs foran Staderne (grøn indgang), kan dine børn bl.a:

  • Se brandbilerne, få en tur i drejestigen og kom 30 meter op i luften, over City2
  • Skyde på flammevæggen og vælte flammerne/slukke en brand med brandtæppe/CO2
  • Lave førstehjælp på dukke med hjertestarter
  • Prøve en brandmandsuniform.