Glostrup Shoppingcenter: I Dag kunne man møde Flamesman1


I dag i Glostrup Shoppingcenter den 5. november fra 11-13 og mød den populære Youtuber Flamesman1. Han står klar til at hilse på dig på Hvor du kan få taget et sejt billede af dig og dit idol og få en autograf med hjem.

Flamesman1 hedder rigtigt Simon Skjødt Langhoff og er en dansk børneskuespiller og YouTuber, der under aliasset flamesman1 driver YouTube-kanalen under samme navn, der per 2022 har 170.000 abonnenter. Her er han primært kendt for sine comedy-indslag og fra børnebøgerne Bamser, Bomber & Brødristere og Niki Topgaard & Vennerne, skrevet i samarbejde med kollegaen, Niki Topgaard. Langhoff og Topgaard udgav 18. november 2021 en Blu-ray-samling af deres bedste komedier, Den Store Samling, i samarbejde med Nordisk Film.

Foto: Ole
Foto: Ole